Detailed Notes on iş ayakkabısı swolx

Wiki Article

Dayanıklılık: Delinme dirençli tabanlar, aynı zamanda aşınma ve yırtılmaya karşı ekstra dayanıklılık sağlar.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

İş güvenlik ayakkabıları, kişisel koruyucu ekipmanlarla ilgili Avrupa direktiflerinin gerekliliklerini karşılamalıdır.

Ekonomik tabanı nedeniyle lüks segment ile ciddi bir fiyat avantajına sahip olan marka; bu özelliği ile ciddi satış rakamlarına ulaşmıştır.

Her alanda ve her koşulda sağlığınızı korumanın en etkili yollarından biri olan toptan toz maskeleri, çeşitli modelleri ve yüksek performansları ile her ihtiyaca cevap verir.

Su Geçirmez Ayakkabılar: Islak ve nemli çalışma alanları için idealdir. Ayakların kuru kalmasını sağlar ve suya karşı dayanıklıdır.

Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

Delinme direnci, genellikle ayakkabının tabanına yerleştirilen bir steel veya diğer sert malzemelerden yapılmış bir katman ile sağlanır.

Neden Seçilmeli? Hem delinme direncine sahip Kevlar ara taban hem de kompozit burun ile güvenli ve hafif bir yapıya sahip. Sürekli hareket gerektiren işlerde konfor sağlar.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

Kaynak işlemleri sırasında maruz kalabilecek tehlikelere karşı koruma sağlamak amacıyla iş ayakkabısı bot tasarlanmıştır. Alevlere karşı iş ayakkabısı uvex dayanıklı malzemelerin kullanımı, sıcaklık dayanımı, kayma direnci ve konforlu bir tasarım ile yüksek güvenlik sunar.

İş Ayakkabısı modelleri ve daha fazlasını vade farksız taksit fırsatıyla satın al. İndirimli fiyatlar ve hızlı kargo seçeneğiyle İş Ayakkabısı kapında!

Çalışma ortamlarında yoğun su ve sıvı bulunuyorsa tercih edilen ayakkabıların boyutları uzun olmalıdır. Çizme tercih edilmelidir Astar yapılarında teri emen kumaşlar kullanılmalıdır.

Aynı zamanda, ergonomik tasarımları sayesinde iş ayakkabısı standartları rahatlık sağlayarak uzun süreli kullanımda bile yorgunluğu azaltır.

Report this wiki page